Auktsjaur Country House

Auktsjaur Country House erbjuder naturnära boende för privatpersoner och mindre grupper. Vi har samverkan med aktivitetsföretag i Arvidsjaur och i Auktsjaur som erbjuder olika upplevelser och aktiviteter. Vi anordnar enklare aktiviteter till platser i Auktsjaur med omnejd. Fiske med fiskekajak och fiskeguide (flugfiske/spinnfiske) till sjöar i närområdet (gång/cykelavstånd). Du kan vandra eller cykla på vandringsstigar, svampplockning och lära om naturen. De aktiviteter vi erbjuder genomförs “like a local”, d v s på ett sätt som vi lärde oss under vår uppväxt av de äldre generationerna.

Auktsjaur Country House ligger på ett kort gångavstånd från Inlandsbanan och stationen Auktsjaur.

Boendet erbjuder det lilla extra. Varje rum har en lyxig svensktillverkad säng av högsta kvalite. Det finns relax med bastu och en uppvärmd badtunna utomhus sommar som vinter.

0722-983722

booking@auktsjaurcountryhouse.se

https://www.auktsjaurcountryhouse.se/

Boka här

Dubbelrum

Dubbelrummet är för två personer med en stor king size-säng. Videung är en sängproducent som är besatt av sömn. Deras enda fokus är att skapa världens mest bekväma och hållbara säng. Videung använder endast naturliga och hållbara material och en cirkulär produktdesign som tillåter återvinning. Inklusive frukost.

Searching Availability...

Tvåbäddsrum

Tvåbäddsrummet är till för två personer, med varsin säng och läslampa. Vi har 5 stycken tvåbäddsrum. Sängarna är 105 cm breda och har en madrass som är av högsta kvalitet.

Searching Availability...

Singlerum

Enkelrummet är för en person. Rummet är utrustat med en ställbar Hästens-säng. Du höjer och sänker huvud- och fotdelen till en komfort till precis den nivå du önskar.

Searching Availability...

Stuga

Traditionell svensk stuga 60 kvm. Stort köksrum, mysigt vardagsrum och ett litet sovrum. Vatten hämtas från brunnen (kallkälla) 20 meter bort precis som förr i tiden. Toalett finns i utedass. Stor vedeldad spis som även tjänar som värmekälla, 2 elektriska plattor och en mikrovågsugn. Stugan har el och värme. DUO säng för 2 personer i sovrummet och en bäddsoffa för 2 personer i vardagsrummet. Max 4 personer.

Searching Availability...


how to add map to website