Långudden event AB

Tjänsterna som Långudden AB kan erbjuda går inte att begränsa, då företagets slogan är

”Everything is possible”.  

Förfrågan från kunder eller privatpersonerna sätter gränserna. En Jakt eller fiskeresa inkl. guidning med övernattning i naturskön miljö? I mark som dessutom ägs av innehavaren av Långudden AB.  Eller varför inte en skoterguidning med slutmål vid en arrenderad sjö, för en gemytlig middag utomhus som avrundas med att pimpla röding?

För att nämna några redan befintliga tjänster så erbjuder Långudden AB; Skotercafé, Catering och middagar, sommar och vinterfiske, snöskoterguidning, bastu och badtunna.

I framtiden strävar Långudden AB efter att kunna erbjuda övernattning i stugor, konferenslokal (restaurera en redan befintlig och autentisk gammal lada), pub med tillhörande kök (utbyggnad) i en redan befintlig kåta som inhyser och är godkänd ur brandaspekt för 35 personer. Eftersom att Långudden AB strävar efter en helårsverksamhet så kommer det främja regionen med dess turism året om. Arvidsjaur kommun är känt för sina vintergäster, men marknaden för sommargäster är fortfarande något som måste utvecklas för att gynna lokala aktörer och kommunen. Behovet och efterfrågan gällande turismen i regionen är hög, detta vill Långudden AB investera i, genom att erbjuda kunder en autentisk upplevelse i hur friluftslivet i regionen faktiskt ser ut. Långudden AB strävar inte efter att konkurrera med redan befintliga aktörer på marknaden, vi främjar samarbete! Tillsammans är vi starka och kan bidra till något positivt för vår region. Långudden event AB samarbetar redan i dagsläget med flera olika aktörer på den lokala marknaden och strävar efter att utveckla arbetet än längre.

+46702138851


how to add map to website